Nieuw bij Dokter Wraf – chemische castratie hond

U kunt vanaf nu ook bij Dokter Wraf terecht voor een goedkope chemische castratie bij uw hond. Vroeger werd een castratie bij een hond altijd onder narcose uitgevoerd en is definitief, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer! Voor een chemische castratie hoeft uw hond niet meer onder narcose: een chemische castratie bestaat uit een injectie.

Hoe werkt een chemische castratie?

Er wordt een implantaat (net zoals een chip) met een naald onder de huid van uw hond gebracht met een holle naald. Het implantaat geeft een continue lage dosering hormonen vrij, waardoor er bij uw hond de productie van testosteron wordt geremd. Hierdoor maakt uw hond geen spermacellen meer aan én wordt zijn libido onderdrukt. Uw hond is dus onvruchtbaar. Soms wordt hierdoor ook dominantie of agressief gedrag onderdrukt (dit kunnen wij echter NIET garanderen).

Chemische castratie bij Dokter Wraf locaties

Bij Dokter Wraf kunt u kiezen tussen twee soorten chemische castraties:

  1. Chemische castratie voor 6 maanden €92,50
  2. Chemische castratie voor 12 maanden €163,00

Heeft u vragen over chemische castratie bij uw hond? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier (LINK). Wilt u uw hond chemisch laten castreren bij één van onze Hornbach locaties? Geef dit dan van te voren aan ons door via het contactformulier, zodat wij de juiste spullen mee kunnen nemen.