Deelbanner Pip

Terug naar nieuws

In de HuisdierenApp

De HuisdierenApp is een gratis en onafhankelijke app voor iedereen met een huisdier. Door de inzet van de app heb je als baasje alle informatie en diensten op één plek bij de hand.
De locaties van Dokter Wraf staan vermeld onder evenementen. Zoek je locatie voor een goedkope basisvaccinatie voor uw huisdier.

Centraal in de app staat de functionaliteit ‘Mijn huisdier’, waarin belangrijke gegevens van het eigen huisdier zoals chip- en verzekeringsnummer, bewaard kunnen worden. Een handige tool is de herinneringenservice voor de ontworming- en ontvlooiingsbehandelingen  en ook voor medicatie. Daarnaast is er een gewichtscurve en kunnen ook de gegevens van andere diersoorten, denk aan o.a. konijn, vogel, knaagdier of reptiel worden toegevoegd. Met de HuisdierenApp op zak heb je altijd de dichtstbijzijnde dierenarts, gedragstherapeut, hondenschool, dierenspeciaalzaak of het dichtstbijzijnde uitlaatgebied bij de hand. Alle diensten zijn zelf door het baasje in te stellen.

Gratis te downloaden op je telefoon

De HuisdierenApp is gratis en beschikbaar in App store (Apple) en Play store (Android). Het HuisdierenApp platform bestaat uit de app, de website www.huisdierenapp.nl , Facebookpagina en een Instagramaccount van hondenmascotte Pip.